Τα περισσότερα από τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι άμεσα διαθέσιμα.

Χρόνος παράδοσης

Οι παραγγελίες παραδίδονταί στους Courier σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε τις εργάσιμες ημέρες έως τις 16:00 επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, επιτυγχάνοντας έτσι τη γρηγορότερη δυνατή αποστολή τους.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε το Σάββατο μετά τις 14:30 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αποστέλλονται την προσεχή Δευτέρα.

Για παραγγελίες από το εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στην διεύθυνση [email protected], για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής.

Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παράδοση από τις εταιρείες courier. Στην περίπτωση αυτή το κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Έξοδα αποστολής – Αντικαταβολής

Για παραγγελίες άνω των 39,00€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για παραγγελίες μικρότερης αξίας, υπάρχει έξτρα χρέωση 4,00€.
Η αντικαταβολή σε κάθε περίπτωση χρεώνεται 2,00€

Παρακολούθηση παραγγελίας

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την πορεία διεκπεραίωσης της παραγγελίας του, μέσω των ενημερωτικών e-mail που λαμβάνει κάθε φορά που η παραγγελία του αλλάζει στάδιο. Επίσης και μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, υπάρχει αντίστοιχο πεδίο "Ο Λογαριασμός μου", στο οποίο μπαίνoντας και δίνοντας τους κωδικούς του (username και password), μπορεί να ενημερωθεί για το στάδιο της παραγγελίας του, ανά πάσα στιγμή.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμα, θα επικοινωνήσει το mpiztoys.gr μαζί του μέσω e-mail ή / και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να τον ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχει τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν τον ικανοποιεί, να ζητήσει την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία του μπορεί να εκτελείται κανονικά.

Ογκώδη προϊόντα

Όταν πρόκειται για ογκώδη προϊόντα όπως καρότσια, ποδήλατα, μηχανοκίνητα, κούνιες, κουκλόσπιτα κ.α. η αποστολή γίνεται μέσω δικού μας πρακτορείου μεταφορών στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Τρόποι αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα mpiztoys.gr προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

1α. Αποστολή με courier.
Οι συνεργαζόμενες εταιρείες courier είναι η SPEEDEX και ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ

1β. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία.
Για δέματα μεγάλου όγκου χρησιμοποιείται μεταφορική εταιρεία.

1γ. Αποστολή με Box Now.
Για αποστολή με την συγκεκριμένη εταιρεία η παραγγελία θα πρέπει να είναι πληρωμένη με Paypal, πιστωτική κάρτα ή Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Επίσης ο όγκος του δέματος δε θα πρέπει να ξεπερνά τις συγκεκριμένες διαστάσεις Υ: 36 cm, Π: 45 cm, Μ: 60 cm. Σε περίπτωση που τις ξεπερνά ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας δώσει εναλλακτικό τρόπο αποστολής.

Για αγορές άνω των 39€ η αποστολή είναι δωρεάν, ενώ για αγορές μικρότερης αξίας το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4,00€ με Speedex και Ελτά Πόρτα Πόρτα ΕΚΤΟΣ από την επιλογή αποστολής με Box Now όπου η χρέωση είναι 2,50€.

2. Παραλαβή από το Κατάστημα
Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το κατάστημά μας Κανακάρη 185 στην Πάτρα. Στην περίπτωση που επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας απευθείας από το κατάστημα μας, είναι σημαντικό να σας αναφέρουμε ότι θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά (e-mail) από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών για την πορεία της παραγγελίας σας.

Τρόποι πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα mpiztoys.gr, προσφέρει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Αντικαταβολή
Εφόσον το συνολικό κόστος της παραγγελίας είναι πάνω από 15€ και δεν ξεπερνά τα 150€ μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή πληρώνοντας το συνολικό αντίτιμο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με 2€ έξοδα αντικαταβολής.

2. Χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας και χρέωση μέσω Paypal
Η χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων που έχετε επιλέξει να αγοράσετε. Σε περίπτωση που πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, δικαιούστε έως τέσσερις (4) άτοκες δόσεις ανάλογα με το ποσό αγοράς: για ποσά άνω των 200€ » 4 δόσεις, για ποσά από 150 εως 200€ » 3 δόσεις, για ποσά από 100 εως 150€ » 2 δόσεις. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mpiztoys.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστούν οι οικονομικές συναλλαγές σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω Paypal

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς

Eurobank0026.0082.42.0200246530IBAN GR5402600820000420200246530
Δικαιούχος: ΜΑΙΡΗ ΤΣΩΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
Πειραιώς5507.061320.429IBAN GR3001725070005507061320429
Δικαιούχος: ΜΑΙΡΗ ΤΣΩΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
Εθνική226/440608-77IBAN GR6001102260000022644060877
Δικαιούχος: ΜΑΙΡΗ ΤΣΩΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Παρακαλούμε, μετά από ενδεχόμενη κατάθεσή σας επικοινωνήστε μαζί μας για την επιβεβαίωσή της.

4. Μετρητά στο κατάστημα
Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας στο Μπιζζζ, που βρίσκεται στην οδό Κανακάρη αριθμός 185 στην Πάτρα.

Επιστροφές

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδoθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στη διεύθυνση:

Μπιζζζ, Κανακάρη 185, Πατρα.

Η επιστροφή λανθασμένου προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Επίσης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 2610 620613), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: [email protected].

Εμείς, αφού παραλάβουμε το προϊόν και πιστοποιήσουμε ότι όντως είναι λανθασμένο, θα προχωρήσουμε στην επιστροφή του αντιτίμου, με βάση τον τρόπο επιστροφής που θα έχουμε συνεννοηθεί, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής που εμείς θα πληρώναμε για να στείλουμε το προϊόν.

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 2610 620613), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: [email protected]. Η αποστολή θα πρέπει να γίνει στη διεύθυνση:

Μπιζζζ, Κανακάρη 185, Πατρα.

Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν την ημερομηνία αποστολής της από την εταιρεία μας.

Όροι Πολιτικής Επιστροφών

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος από τον πελάτη προς τo mpiztoys.gr, η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

Σε κάθε επιστροφής, απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος είναι το αίτημα να γίνει γνωστό εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Το mpiztoys.gr δεν αποδέχεται, επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που πραγματοποιούνται σε διάστημα πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Το mpiztoys.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για προϊόντα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε βλάβη, για τυχόν ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται συσκευασμένα από τους προμηθευτές. Παρόλα αυτά διατηρείτε τα δικαιώματα που αναφέρονται παραπάνω.

Στην περίπτωση που επιστραφεί στο mpiztoys.gr, οποιοδήποτε προϊόν το οποίο δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, αυτό θα επιστρέφεται πίσω στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τον ίδιο.

Επιστροφή Χρημάτων: Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων λόγω επιστροφής προϊόντος, το ποσό καταβάλλεται με τον τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή της αγοράς του προϊόντος ή που έχει οριστεί από την επικοινωνία του πελάτη με την εταιρεία, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του από το mpiztoys.gr.